senor_donk
Počet príspevkov : 1 aktivny : 3 rep : 0 Join date : 07.01.2010
| Predmet: senor_donk Št január 07, 2010 11:58 pm | |
| Ahoj danceří, jmenuji se Petr, je mi 20let a pocházím z Třince (ČR). K shufflu jsem se dostal přes kámoše, který mi poslal pár linků shufflujících týpků na youtube. Jsem jeden z těch, kterí necítili vášeň k shufflu na první pohled, ikdyž jakási vnitřní přitažlivost tam být musela. Nejdřív mi různé kreace světových umělců připomínaly spíše stáda postřelených jelenů, až teprve později jsem se k tomu vrátil s přesvědčením, že mám nový koníček na minimálně několik let dopředu. Jsem jeden z těch, co se táče talentu v dancingu, na které se moc nedostalo, tudíž moje cesta vzhůru trvá o poznání dýl. Zvládám RM, T-step, Glide step a momentálně makám na pohybech rukou. Od shufflu očekávám nejen pobavení či dělání dojmu na ostatní, snažím se makat na sobě fyzicky, což jsem v posledních letech dost zanedbával, protože špatná fyzická kondica je v přímém rozporu s dobrým shufflem. U shufflu také cítím rozplynutí negativních myšlenek, taky jeden z důvodů, proč na mě shuffle a vše okolo něho působí jako magnet. Určitě je skvělé, že vznikaj nová fora. Hlavně jě důležité, aby se objevovaly také kvalitní posty, bez toho je forum k ničemu. Tak se všichni snažme | |
|
budris
Počet príspevkov : 99 aktivny : 158 rep : 2 Join date : 06.01.2010 Age : 37
| Predmet: nazdar Pi január 08, 2010 12:40 am | |
| nezalezi ako dlho alebo ako shufflujes hlavne ze ta to bavi pre mna to je odreagovanie a zabava preto som zalozil aj crew tanecne h.b.b aby sme sa mali skym podelit o svoje skusenosti nekedy sa zist a zatancovat si aj spolu H.B.D je pre setkych milovnikov shuffle | |
|
JuSty Admin
Počet príspevkov : 65 aktivny : 110 rep : 1 Join date : 06.01.2010
| Predmet: Re Pi január 08, 2010 2:45 am | |
| Krásne si to napísal a naprosto s tebou súhlasim, inak Budris najprv by trebalo viacej ľudí potom možeme uvažovať o meetup max ak budeš niekde v okolí .) | |
|