HARDSTYLE BIG DANCERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HARDSTYLE BIG DANCERS

Slovak Shuffle crew H.B.D

DomovGalleryLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

strasna halus :-D

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
budris

budris

Počet príspevkov : 99
aktivny : 158
rep : 2

strasna halus :-D Empty
OdoslaťPredmet: strasna halus :-D   strasna halus :-D I_icon_minitimePi marec 05, 2010 10:48 pm

aspon podla mna cleni v zozname su primany postupne sem ja a pak :-D same J justy jack jarila :-D jezis lude dufam ze sa radis zlepis a aj cahhy bude zmena konecne
Návrat hore Goto down
Cahhy

Počet príspevkov : 23
aktivny : 27
rep : 0

OdoslaťPredmet: Re: strasna halus :-D   strasna halus :-D I_icon_minitimeSo marec 06, 2010 12:45 am

Very Happy neboj zmena ? heh ja som stastny ze som vobec niekoho nasiel za ten cas na slovensku len skoda ze je to nadialku nikoho nepoznam osobne nic a hlavne ta vzdialenost ako Justy Kosice Very Happy ten ma smolu no viaceri sme na zapadnom slovensku tak viac prisebe... a uz sa tesim na daky meet ale to sa este asi nacakame Shocked
Návrat hore Goto down
JackLukas

JackLukas

Počet príspevkov : 37
aktivny : 56
rep : 7

OdoslaťPredmet: Re: strasna halus :-D   strasna halus :-D I_icon_minitimeSo marec 06, 2010 12:59 pm

ked bude nejake lepsie pocasie tak nebude problem sa niekde stretnut, autobuse vlaky auta este existuju Very Happy... no najhorsie to ma fakt Justy Laughing
a budris myslim ze zmena este pride pomaly ale iste nas tu pribuda, zatial ma kazdy dostatok skusenosti no Radis by mal zamakat a viac trenovat, ked chce ist k nam do crew..
Návrat hore Goto down
budris

budris

Počet príspevkov : 99
aktivny : 158
rep : 2

OdoslaťPredmet: Re: strasna halus :-D   strasna halus :-D I_icon_minitimeSo marec 06, 2010 1:38 pm

justy chodi do blavy na zapas tak nema to tak strasne stretnut sa da alen treba pocasie
Návrat hore Goto down
JackLukas

JackLukas

Počet príspevkov : 37
aktivny : 56
rep : 7

OdoslaťPredmet: Re: strasna halus :-D   strasna halus :-D I_icon_minitimeSo marec 06, 2010 2:58 pm

budris napísal:
justy chodi do blavy na zapas tak nema to tak strasne stretnut sa da alen treba pocasie
jj to pocasi hraje najvetsi rolu ked bude teplo tak no problem Smile
Návrat hore Goto down
JuSty
Admin
JuSty

Počet príspevkov : 65
aktivny : 110
rep : 1

OdoslaťPredmet: RE   strasna halus :-D I_icon_minitimePo marec 08, 2010 1:03 pm

jo ked na bude viacej tak na meetup v lete urcite pridem aj ked to bude na zapade...a inak par ludi pride do Kosic za rodinami tak aj tam dame meetup Very Happy
Návrat hore Goto down
https://hbdcrew.forumsk.com
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: strasna halus :-D   strasna halus :-D I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

strasna halus :-D
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HARDSTYLE BIG DANCERS :: Pokec-
Prejdi na: