HARDSTYLE BIG DANCERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HARDSTYLE BIG DANCERS

Slovak Shuffle crew H.B.D

DomovGalleryLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

nazadaar LAVT

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
LAVT-design

Počet príspevkov : 2
aktivny : 4
rep : 0

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitimePo jún 14, 2010 6:46 pm

Priezvisko / Surname
Anguš

Meno / Given names
Ľuboš

Štátne občianstvo / Nationality
SVK

Pohlavie / Sex
M

Dátum narodenia / Date of birth
16.07.1994

Rodné číslo / Personal No.
940716/****

Trvalý pobyt / Address
Prešov
Pavla Horova ****/**

Ajsíkjú / ICQ
587036879

Skajp / Skype
the_big_knight

V skratke som to tu zhnul Very Happy este by som dodal ze studujem grafiku Very Happy ok a teraz uz o shuffle Wink
Shuffle - ... Smile venujem sa mu uz asi 4 mesiace (ale furt ho neviem) Very Happy tu mate aj viejkoo Razz

Ps.: mate tu dost blbych smajlikoch (Smile a Razz)
Návrat hore Goto down
Radis7

Radis7

Počet príspevkov : 64
aktivny : 109
rep : 3

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitimeUt jún 15, 2010 8:23 am

caw lubooooo Smile to som rad ze si sa tu registroval Very Happy ten shuffle neva aj ja som sa to musel nejako ucit a este ucim a este budem ucit Very Happy dostanes sa do toho
Návrat hore Goto down
budris

budris

Počet príspevkov : 99
aktivny : 158
rep : 2

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitimeUt jún 15, 2010 7:46 pm

vitaj poradim ti precvic si postupne RM T step vymakaj ho a pak zacni kombinovat je to jednoduchsie pokial to budes skusat setko hned na ras a este ti nejde poriadne RM nebude sa ti to nikdy moc darit rad sa stebu podelim o
2 rocne skusenusti v shuffle
Návrat hore Goto down
LAVT-design

Počet príspevkov : 2
aktivny : 4

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitimeUt jún 15, 2010 11:12 pm

ok Smile diky za radu Smile
Návrat hore Goto down
Radis7

Radis7

Počet príspevkov : 64
aktivny : 109
rep : 3

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitimeŠt jún 17, 2010 7:43 pm

monkey co uz vacej dodat len si stahni poradnu hudbu a trenuj MELB radim ti najskor male kroky + t-stepy az potom spiny sice ja nemam co radit aj tak som noob xD
Návrat hore Goto down
Cahhy

Počet príspevkov : 23
aktivny : 27

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitimePo jún 21, 2010 12:18 am

hohoho spomal trocha Very Happy,vrhal si sa nato ako tank Shocked skus ubrat tempo samozrejme si najprv poriadne precvicuj RM,ts a tie zakladne blbosti,skusaj najprv zo slow a pomaly zrychluj tak sa to najlepsie naucis,teda aspom mne sa tak dobre ucilo a davaj si najprv. melbacky cize mensie kroky az potom si skusaj hardstyling ked uz budes vediet lepse melb. style tot vse odomna gl & hf pri shuffleni Very Happy...sry za gramatiku Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

nazadaar LAVT Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazadaar LAVT   nazadaar LAVT I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

nazadaar LAVT
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HARDSTYLE BIG DANCERS :: Predstavte sa-
Prejdi na: