Počet príspevkov : 65 aktivny : 110 rep : 1 Join date : 06.01.2010
Predmet: RE St január 06, 2010 7:09 pm
Čau, nevadí každý je Vítany, moc sa mi páči tvoj styl
Drex
Počet príspevkov : 9 aktivny : 13 rep : 0 Join date : 06.01.2010
Predmet: dik St január 06, 2010 7:15 pm
dikec moc
budris
Počet príspevkov : 99 aktivny : 158 rep : 2 Join date : 06.01.2010 Age : 37
Predmet: Re: Drex-Czech SFS shuffler St január 06, 2010 7:19 pm
cuss to je malay runing man ne ? speedodevo style alebo kechik neviem ako ho poznas no ale nice rulez sem kusek od teba brno mam tak hodku cesty
Drex
Predmet: Re: Drex-Czech SFS shuffler St január 06, 2010 7:38 pm
budris napísal:
cuss to je malay runing man ne ? speedodevo style alebo kechik neviem ako ho poznas no ale nice rulez sem kusek od teba brno mam tak hodku cesty
tak jisteeeee jak jinak nez malay nekdy dojed
budris
Počet príspevkov : 99 aktivny : 158 rep : 2 Join date : 06.01.2010 Age : 37
Predmet: hmm St január 06, 2010 7:42 pm
noo a odkat si zehnal tricko HR to by mna zaujimalo ja sem po nem patral alebo po mikine fest dluho a hovno nekdy sa stavim sak brno tam sa stale nejaka party najde na apokalipsu sem chcel ale nevyslo mi to v praci
Drex
Predmet: Re: Drex-Czech SFS shuffler St január 06, 2010 7:47 pm
budris napísal:
noo a odkat si zehnal tricko HR to by mna zaujimalo ja sem po nem patral alebo po mikine fest dluho a hovno nekdy sa stavim sak brno tam sa stale nejaka party najde na apokalipsu sem chcel ale nevyslo mi to v praci
tricko hr je origo privezeny z malay...rodice tam jeli na dovolenou tak jsem je poslal do heatwave to koupit.. maj tam i hr/nerd/hard kandy /bass agents/infected hadry... slysel jsi o tom? http://heatwaveonline.multiply.com/ jestli mas facebook tak se domluv s ownerem pripadne mailama ale na ty pry odpovida nepravidelne dycyk tak jednou za 3 dny takze jestli vlastnis fb tak se s nim domluv tam( tohle secko rikam jen z toho co jsem slysel pac jsem tam nikdy nic neobjednaval,mam to privezeny secko..) btw maj i ucet na ebay kde to mas primo v dolacich takze pokud mas paypal a ebay tak muzes koupit tam..vic ti asi neporadim..kamosi ze SFS maj odtama phaty a PHDcka takze kdyztak se obrat na ne... www.shuffl3.cz